Billa и бонус точките

Ей, това ние жените сме голяма работа! Като чуем намаление и очите ни стават като на анимационен герой – изцъклят се и се наостря слухът – каква е далаверата. Така и аз! От няколко месеца си събирам BILLA точки, ама не защото имам някоя BILLA наблизо, а защото ако си събера 10 бонус точки и за още 12.95 лв. ще си взема нова възглавница и то – не каква да е, ами такава с 50% намаление (при редовна цена 25.90лв.). Еми, викам си, супер, така и така пазарувам, а и искам да си сменя възглавницата, защо да не взема тази с 50% намаление? Нормална мисъл и то за една практична жена като мен. Е, събрах си точките отдавна – не само за една възглавница, но така и не съм минала да си я купя с намалението. Уви едва днес реших да погледна все пак какви мнения има за тези възглавници Капитоне на някои си DILIOS… Първо ми се отвори страницата им. Е, какво – реших да я отворя, да я разгледам, какво друго имат и… О, ??ЗНЕНАДА! Тази възглавница, която си бях харесала, редовната й цена не е 25.90 лв., а 19.00 лв…. Разгледах и разни други оферти от това прословуто 50% намаление и се оказа, че никоя от „редовно“ посочените цени не отговаря на редовните цени в сайта. Това лично според мен означава, че явно не е просто печатна грешка, а може Диолиос да са подали грешни цени на BILLA, а може пък, като отида в BILLA да си купи нещо и да се окаже, че цената е още по-ниска!!! Да бе, да! Нали не ме мислят за руса? Да, факт е, намаление има, но защо трябва да ни подвеждат? Да бяха сложили поне едно „до“ пред 50%, така както всички други и те щяха да могат да си измият ръцете и да кажат „Ама то намалението е „до 50%!“, а не реално около 35%.  Е, аз пак ще си взема сигурно тази възглавница, но не разбирам защо трябва да се стига до такива моменти на загуба на доверие, в които трябва да си проверяваме написаното, да четем ситните букви и първата ни мисъл да е „Къде е уловката?“.

Къде остана онова златно правило (Не, не онова „Клиентът е винаги прав“), а това че един доволен клиент ще ти доведе повече клиенти от всяка една реклама?!

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

One thought on “Billa и бонус точките”

  1. Всъщност далеч по-якият момент е, че същите тези възглавници се продаваха в метро по 2 броя за около 16 лева ако не се лъжа и без никакви точки. Така че дори промоционалната цена в Била с точки излизаше по-скъпа от тази в метро без точки. Не, че се случва за първи път де… 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.