Преди употреба…

лента Свикнах да слу?ам по рекламите за лекарства да се казва, че „преди употреба“ трябва да се консултирам с лекар или аптекар. Напълно съм съгласна с това! Но какво да правя със стоките, които купувам и за които не се нуждая от предварително посещение при медицинско лице? пзглежда за тях трябва двойно внимание!

Купувам си онзи ден от супермаркета депилатоарни лентички на българския производител ДЕВА, прибирам се и ре?авам да ги използвам. Както е редно, в опаковката намирам листовка с указание за употреба. Не, че не съм използвала подобни и преди, но се зачитам… от чисто любопитство. Чета веднъж и препрочитам… все още съм на първия ред…

листовка Думата „крем“ ми прави особено впечатление. Уж си купих депилатоарни ленти, а в опаковката намирам указание за това, как да използвам депилатоарен крем. Странна работа!

Стават гре?ки, разбира се! Чове?кият фактор не може да се избегне, когато производството не е напълно автоматизирано, каквото явно не е в ДЕВА.

В подобни случаи прибягвам към опита. п съм доволна, че не ми се налага за първи път да използвам продукта.

Какво да се прави, оказва се, че при всички обстоятелства указанието за употреба трябва да се прочете! Но не е задължително непременно да се придържаме към него! Смях в залата…

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.