Къде ми е чашата с водата?

Вода, вода, вода… Колко често се сещаме за нея? Дано не е, само когато умираме от жажда! Та дори тогава има толкова примамливи студени напитки, които само чакат да бъдат изпити. Често се опитваме да утолим нуждата си от вода с някаква сладка течност като Coca Cola, студен чай или други газирани напитки. ?? аз обичам Cola и студен чай (особено онзи с ягода и зелен чай), но се научих да оценявам водата по достойнство! Оказва се все пак, че тя най-добре може да утоли жаждата!В офиса пия вода постоянно. Опитвам се чашата ми да е винаги пълна. Но има моменти, когато наистина не се сещам да пия. ?? от скоро се питам именно – къде да поставя чашата си с вода, така че погледът ми да се сблъсква с нея? Сега я държа до телефона и когато той звънне, аз виждам водата си и след разговора отпивам. Да, но какво правя, ако телефонът не звъни толкова често? Бях чела някъде, че чашата с водата има своето достойно място от страни на монитора. Мога да опитам, но все си мисля, че там ще ми пречи.

Когато не забравям да си видя чашата, изпивам в офиса по литър и половина.  Но няма гаранция, че вниманието ми винаги ще е насочено към чашата с вода!

Трябва да има начин да се постави чашата на такова място на бюрото, че да може винаги да е в обсега на очите… Някой иска ли да сподели опит?

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.