??деята на мартеничките

martenitsi

martenitsi??деите никога не свършват! Те се раждат и растат като деца. Радвам се да споделя, че идеите „От сърце – до сърце“, а така също и „От календар – ДАР“ заразяват хората с големи сърца да създават идеи. Ето как една моя приятелка реши да инициира нова идея за децата от дом „Щурче“, гр. Средец.

Надето ми се обади миналата седмица, след като преди това се бяхме видели по повод идеята с календарите. Каза ми, че с колегите й имат желание да съберат мартенички за децата от дома. Днес пак се чухме по телефона и тя ми каза с радост, че вече са събрали около 50 броя. Вече писах на г-жа Арабаджиева от дома, за да й съобщя за намерението за ново дарение.

??деята за мартениците се роди и у мен още в началото на този месец. ??сках да съберем материали и да ги изпратим на децата от дом „Щурче“ или друг дом за деца без родители, за да могат сами да измайсторят своите мартенички. Но покрай събирането на календари, не успях да задействам тази идея. Така обаче още повече се зарадвах, когато разбрах, че и някой друг мисли в тази посока. Страхотно е, че идеите са заразителни! Усещам, как се задейства една вълна от идейни хора с големи сърца и това само ме кара да се чувствам щастлива. Щастлива съм, че мога да бъда част от това!

Пакетчето с мартенички ще бъде изпратено в петък, 25. февруари, за да може да стигне навреме за 1-ви март. ?? аз ще се включа с няколко мартенички!

Ако има желаещи да дарят мартеници за децата, нека ми пише! Заедно можем да зарадваме децата и да им пожелаем да са румени засмени, бели и червени… като мартеничките!

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.