„От календар – ДАР“ и телевизията

микрофон

микрофон„Капка по капка – вир става“ са казали хората. ?? са били прави! Не мога да не споделя радостта си от факта, че идеята „От календар – ДАР“ привлече вниманието на Нова Българска Телевизия .

На 15. февруари в следобедното предаване ДНЕС моят познат – приятел от facebook и репортер в NBTV – ??ван Кърчев, беше специален гост. В края на предаването той имаше възможност да сподели за идеята с календарите. Той дори призова зрителите на телевизията да носят в офиса на НБТВ своите календари, които биха желали да дарят за дома за стари хора „Св. Василий Велики“ в Пловдив.

??стината е, че още се вълувам! Не съм мислила, че идеята ми ще придобие такива широки мащаби и ще спечели толкова много и различни хора. Знаете, че първо мислих за дарение в един дом, след това календарите станаха достатъчна бройка, за да включа втори дом за стари хора. ?? след домовете в с. Гърчиново и гр. Велинград, които получиха своите пратки с подкрепата на куриерите от ЕВРОПЪТ, продължаваха да се събират календари. Така отново спонтанно реших, че мога да включа трети дом и това да е именно този в Пловдив. Дори казах на г-н Христев – директорът на дома, че може и да не съберем за всички стаи. НО и двамата бяхме на мнение, че ще зарадваме хората. Това е и основната цел на идеята в действие все пак.

С особена радост и с голямо вълнение обаче установявам, че идеята привлича все повече дарители. Ако продължаваме с този успех, спокойно можем да стигнем и до организиране на дарение за четвърти дом.

Това само ме кара да се чувствам щастлива! А идеите в действие са просто заразителни! Заразяват с положителна енергия!

httpv://www.youtube.com/watch?v=jjlyz6tJ0s0

One thought on “„От календар – ДАР“ и телевизията”

  1. Вече има дарения от зрители! Видели предаването пловдивчани, са занесли календари в студиото на Нова Българска Телевизия! Страхотно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.