Сладко – солена препоръка

отметка

отметкаПонякога се самоопределям като традиционалистка, но въпреки всичко обичам да експериментирам. Обичам да опитвам нова храна или познати съставки в нова комбинация. Вчера вечерта прекарах няколко страхотни часа в много приятна компания на едно ново за мен място. Това място искам да препоръчам на всички, които имат желание да се насладят на нещо сладко и нещо солено.

Малка уличка в центъра на София. Много добър ориентир е сградата на БНТ. ?? там на едно ъгълче на ул. „Шейново“ 8 се намира бистро „Солено & Сладко“. На пръв поглед – малко пространство, но изпълнено с някакъв особен чар. Така го усетих аз и имах възможността да опитам и от гостоприемно и непринудено отношение на персонала, и от способностите на хората в кухнята, а и да послушам приятна музика. Менюто поставя акцент върху интересната храна. Предложенията за салати са доста нетрадиционни, но определено вкусни. Говоря за това, което опитах аз, но същото важи и за това, което опитаха приятелките ми.

Не знам, дали беше поради това, че заведението е малко и задушевно и това беше негов стил или пък защото такава си беше сервитьорката, но обслужването беше доста добро. Усмихнатото приветливо момиче се грижеше да не ни липсва нищо.

Не беше шумно. Можехме спокойно да си чуем женските приказки, да си говорим за сладката и за солената страна на живота, да се смеем… да се забавляваме. Вероятно и защото вечерта беше специална за мен, а може би и не само затова – аз реших, че пак ще отида там. Снощи опитах соленото, но следващият път определено ще дегустирам нещо от сладките предложения!

Обичам да използвам въображението си. Сигурно тук си намерихме пресечната точка със „Солено & Сладко“. ?? те казват, че техният „най-често използван продукт е… въображението“.

Само мога да го препоръчам!

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

One thought on “Сладко – солена препоръка”

  1. Само мога да потвърдя думите на ??ва Колева;)))Това е най-вкусното място на което съм попадал напоследък!!!Правят невероятни десерти, най-вкусната домашна баница, а за Великден приготвят и домашни козунаци по поръчка;)))Жестоки са;)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.