??ма време за още!

часовник

Модерно е да се говори за това – има ли време, няма ли време! В този ред на „модерни“ мисли аз искам да кажа на всички желаещи да даряват още календари – ??МА ОЩЕ ВРЕМЕ…

Днес, след като говорих с директора на дома за стари хора в гр. Пловдив – г-н Христев, бях заредена с нова доза ентусиазъм. Той с голяма радост прегърна идеята и беше убеден, че календарите, които имаме намерение да дарим за домуващите, ще постигнат целта си да стоплят сърцата на възрастните хора.

?? така още веднъж припомням, че всеки, който има желание, има и възможност да се включи в дарението за дома в Пловдив до 22. февруари.

В дома в Пловдив има 200 възрастни хора, настанени в 130 стаи. ??ма и отделение за лежащи хора. Самият директор подчерта, че дори да не се съберат достатъчно бройки за всяка стая, то дарението ще се разпредели по най-добрия начин в полза на домуващите. Хората биха се зарадвали и на джобни календарчета, на тефтерчета или химикали. Нищо не ни пречи да обогатим идеята „От календар – ДАР“ с други подобни рекламни материали, които бихме отделили за тях! Важно е да постигнем целта. А в това нямам съмнение!

??ма още време! Хайде да го използваме!

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.