Новината от днес

Сигурно можех да се занимавам с много и различни неща вчера вечерта. Сигурно можех и да оползотворя времето си по друг начин. Но всъщност мир не ми даваше мисълта, че не съм преброила календарите и че не съм се свързала с втория дом за стари хора, за който също ще има дарение. Нали обещах вчера да съобщя веднага, след като уточня дома …

Днес се свързах с дома за стари хора в гр. Велинград. Говорих с г-жа Драева, която веднага прие идеята много радушно. Тя вече знаеше за инициативата от www.facebook.com и когато й се обадих, не трябваше да й обяснявам много подробности. В дома живеят около 40 човека и те определено ще се зарадват да закачат по календар в стаите си.

За сега наличните календари са разпределени в два пакета за двата дома за възрастни хора. Към тях ще се добавят тези, които са събрани в офиса на ЕВРОПЪТ. Събирането обаче продължава до края на седмицата. Всички допълнителни календари ще бъдат прибавени. Всичко ще отиде по предназначение и от всеки календар ще се получи един страхотен ДАР.

Нали в тояа е идеята! Така че още има шанс да се включи и някой закъснял.

Благодаря на всеки и на всички!

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

One thought on “Новината от днес”

  1. Страхотна идея!Малък жест, но пък способен да донесе немалко радост. 🙂
    За жалост, нямам календари в наличност, но ще говоря с една от майките на жена ми Миша дали ще може да ми помогне да участвам и аз в това начинание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.