За радостта с радост

Чудих се дали сега да пиша или да го направя, след като календарите са вече изпратени. Чудих се, но това не продължи дълго. Не можех да сдържам повече радостта си. ?? не исках! ??скам да споделя развитието на идеята „От календар – ДАР“.

??деята се впусна в действие на 7. януари – почти преди 20 дни. Първоначално бях говорила само с директорката на дом за стари хора в с. Гърчиново до Търговище. Още като й се представих, тя прие идеята с усмивка и обясни, колко това начинание ще зарадва и разнообрази възрастните хора в дома. ?? така започнах да събирам. Обадиха се мои приятели, познати, на стената на създаденото събитие във www.facebook.com имаше желаещи и коментиращи, получавах лични съобщения и обаждания. Еуфорията постоянно се покачваше с всеки изминал ден.
Бях посъбрала вече прилична бройка календари в София, когато ми се обадиха от куриерска фирма ЕВРОПЪТ, за да ми кажат, че и при тях са се събрали не малко календари за идеята. Бяха получили календари и от централния си офис в Пловдив, а и те самите ще се включат.

Аз самата донесох от Пловдив повече от 6 календара, които един приятел ми дари за идеята. ?? така мислих, че съм приключила. Тогава две приятелки се обадиха независимо една от друга и ми казаха, че имали календари за мен. Оказа се, че след тази среща имах още 20 броя. Но това не е всичко! В петък ще получа още един календар от напълно непознато за мен момиче, което се свърза с мен чрез събитието във facebook. Ценя и тези приятели и познати, които въпреки желанието и подготовката си, не можаха да се включат. Но това чувство, че толкова много хора са готови да участват в действащи идеи и че толкова много хора го правят, осъществява идеята на идеята „От календар – ДАР“.

Ето как вече бях в търсене на още един дом, където да изпратя календари! Мисля, че още утре ще съм готова да съобщя как е протекъл разговора ми с ръководството на този дом.

С нетърпение очаквам момента, в който ще опаковам и надписвам пакетите! А след това ще пиша за получените календари и за реакцията на хората. Няма да можем да я видим лично, но емоцията се усеща и по жицата и във въздуха. Нали?

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

One thought on “За радостта с радост”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.