Напомни ми да НЕ си купувам…

Аз съм организиран човек. На хора като мен често им се случва да правят списъци, за да не забравят някоя подробност – било то при подготовка не планувано събитие, било при пазаруване или преди пътуване. Бланки за чеклиста преди заминаване на почивка дори могат да се намерят в някои книжарници. Днес обаче осъзнах, че никъде не съм виждала и не знам някой да си прави списък с неща, които НЕ иска да прави, а в конкретния случай – да НЕ купува.

Шегували сме се приятелки, че трябва да си напомняме да не пробваме втори път нещо, но винаги съм възприемала това наистина за ?ега. Днес, след като ре?их да обядвам пакетирана нарязана ?унка на БРАВО, се сетих, че вероятно е време да си направя един такъв списък. Заглавието му ще бъде именно: НАПОМНп Мп ДА НЕ Сп КУПУВАМ…

Е, мога да говоря за само себе си, но ?унката бе?е ужасна и още усещам хартиения й вкус в устата си.  Повече няма да направя тази гре?ка.

п така – интересно ми е, какво още може да се добави към този отворен списък!

Ива

The monologue is the most popular form of dialog!

3 thoughts on “Напомни ми да НЕ си купувам…

  1. БРАВО?? Колко пъти да ти обяснявам, че браво е на чело на списъка заедно с майстор Цветко!!

  2. Напомням ти – не купувай от баничките на спирката на Подуяне(гадни са) и не на баничките срещу Малък Градски Театър (разхождат се хлебарки по тях)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.